Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Bramborák s uzeným masem a pivem

Úvod | Pivní recepty | Chuťovky k pivu | Bramborák s uzeným masem a pivem

Bramborák s uzeným masem a pivem

Suroviny:

  • 1 kg brambor
  • 2 vejce
  • 100 ml světlého piva
  • hladká mouka
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • 100 g uzeného masa
  • tuk nebo olej

Doba přípravy: 45 minut

Postup:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova.

Datum vydání: 03.01.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128