Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Domácí pivní sýr

Úvod | Pivní recepty | Chuťovky k pivu | Domácí pivní sýr

Domácí pivní sýr

Suroviny:

  • 2 kostky měkkého tvarohu
  • sůl
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • lžička sladké mleté papriky
  • lžička mletého chilli
  • snítka tymiánu
  • 200 ml 12° ležák
  • na podávání plnotučná hořčice a jarní cibulka

Doba přípravy: 20 minut

Postup:
Plátek čerstvého chleba s pikantní, dobře odleželou pomazánkou je skvělým doprovodem ke sklenici lahodného ležáku.

Měkký tvaroh smícháme s uvedeným kořením, nadrhnutým tymiánem a pivem. Důkladně rozmícháme a vložíme do sklenice. Uzavřeme a necháme 5 až sedm dní v pokojové teplotě.

Poté ze sklenice odebereme požadovanou porci a smícháme ji s hořčicí a jemně sekanou jarní cibulkou.

Datum vydání: 11.04.2008 | Zdroj: ČT1 - Kluci v akci

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128