Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Kachna na pivu s nádivkou

Úvod | Pivní recepty | Drůbeží maso s pivem | Kachna na pivu s nádivkou

Kachna na pivu s nádivkou

Suroviny:

  • kachna
  • 750 ml světlého piva
  • sůl
  • tymián
  • 100 g kachních jater
  • šunka
  • máslo
  • 2 rohlíky
  • vejce
  • 2 cibule
  • pepř
  • petrželová nať

Doba přípravy: 100 minut

Postup:
Kachnu omyjeme, zvenku i zevnitř okořeníme tymiánem, osolíme a naplníme nádivkou. Tu vytvoříme tak, že na másle zpěníme najemno posekanou cibuli, na ní orestujeme na kostičky nakrájená játra, podlijeme pivem a krátce podusíme. Rohlíky nakrájené na kostičky navlhčíme pivem, přidáme vejce, jemně pokrájenou šunku a petrželovou nať. Osolíme a opepříme. Na závěr do směsi zamícháme nakrájená podušená játra. Kachnu s nádivkou zašijeme, posolíme a vložíme na pekáč. Pečeme zvolna v troubě dokřupava za častého podlévání výpekem a pivem.

Datum vydání: 30.01.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128