Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Kuře na černém pivu

Úvod | Pivní recepty | Drůbeží maso s pivem | Kuře na černém pivu

Kuře na černém pivu

Suroviny:

  • 1 kuře v celku
  • kmín
  • černé pivo
  • 2 cibule
  • sůl
  • 150 g anglické slaniny

Doba přípravy: 80 minut

Postup:
Kuře omyjeme, osušíme papírovou utěrkou. Dáme ho do pekáčku, důkladně osolíme a okmínujeme. Poklademe ho na plátky pokrájenou slaninou a na kolečka nakrájenou cibulí. Podlijeme ho polovinou plechovky černého piva. Pečeme asi hodinu v troubě při 220 °C a podléváme pivem. Jako příloha se hodí špenát a bramborový knedlíček.

Datum vydání: 13.02.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128