Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Kuře na pivu a cibuli

Úvod | Pivní recepty | Drůbeží maso s pivem | Kuře na pivu a cibuli

Kuře na pivu a cibuli

Suroviny:

  • 1 kuře
  • sůl
  • pepř
  • 500 ml světlého piva
  • 4 cibule
  • vinný ocet
  • máslo

Doba přípravy: 100 minut

Postup:
Očištěné a vykuchané kuře osolíme, opepříme, pokapeme octem a necháme v chladu uležet asi hodinu. Do piva přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a zavaříme. Kuře vložíme do tohoto základu a dusíme pod pokličkou doměkka. Když je kuře měkké, vyjmeme ho. Šávu propasírujeme nebo rozmixujeme a nakonec zjemníme trochou másla.

Datum vydání: 14.03.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128