Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Pivní rarášci

Úvod | Pivní recepty | Drůbeží maso s pivem | Pivní rarášci

Pivní rarášci

Suroviny:

  • 2 ks vejce
  • 2 lžíce solamylu
  • 3 lžíce hořčice
  • 1 dl piva
  • 500 g kuřecích prs
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce sojové omáčky
  • sůl
  • tuk nebo olej

Doba přípravy: 48 hodin

Postup:
Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky nebo větší nudličky.

Do misky rozklepneme vejce. Přilijeme pivo, sójovou omáčku a přidáme hořčici se solamylem a hladkou moukou. Z hmoty vymícháme hladké těstíčko.

Do připraveného těstíčka naložíme kuřecí rarášky a necháme je 48 hodin uležet.

Uleželé pivní rarášky smažíme v rozpálené pánvi na oleji. Maso je krásně měkké.

Pivní rarášky podáváme s hranolky a zeleninovou přílohou. Maso může být i králičí či vepřové.

Datum vydání: 04.01.2008 | Zdroj: Vareni.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128