Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Irské hovězí v pivu

Úvod | Pivní recepty | Hovězí maso s pivem | Irské hovězí v pivu

Irské hovězí v pivu

Suroviny:

  • 800 g hovězího masa
  • olej
  • cibule
  • 2 pórky
  • 2 mrkve
  • celerová nať
  • česnek
  • 250 ml vývaru
  • 150 ml tmavého piva
  • anglická slanina
  • čerstvé houby
  • 2 lžíce jíšky
  • pepř
  • sůl

Doba přípravy: 150 minut

Postup:
Masa nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na pánvi v rozpáleném tuku z obou stran dohněda. Potom je dáme do hrnce, na pánvi opražíme kolečka pórku, mrkve, prolisovaný česnek a celerovou nať. Přidáme k masu, přilijeme vývar a pivo, osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni asi hodinu a půl. Potom maso vyjmeme a vývar scedíme. Zeleninu dáme pryč a maso spolu se scezeným vývarem dáme do čistého hrnce.

Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme houby a podusíme. Když se všechna voda vydusí, přidáme k masu. Vše chvíli povaříme, zahustíme jíškou a podle chuti dochutíme.

Datum vydání: 23.01.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128