Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Moravský pivní guláš

Úvod | Pivní recepty | Hovězí maso s pivem | Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

 Suroviny:

  • 500 g hovězí kližky
  • olej
  • cibule
  • mletá paprika
  • rajský protlak
  • 2 brambory
  • 500 ml tmavého piva
  • feferonka
  • kmín
  • sůl

Doba přípravy: 120 minut

Postup:
Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a lehce osmahneme. Na tento základ vložíme osolené maso, posypeme kmínem a orestujeme. Zalijeme polovičkou piva, přidáme rajský protlak a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nastrouhané brambory a feferonku. Podlijeme zbytkem piva a dusíme až je maso měkké a šáva zhoustlá. Je-li třeba, podléváme vodou.

Datum vydání: 21.01.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128