Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Králičí předek v pivní omáčce

Úvod | Pivní recepty | Králičí maso s pivem | Králičí předek v pivní omáčce

Králičí předek v pivní omáčce

 Suroviny:

  • králičí předek
  • tuk
  • mrkev
  • 2 cibule
  • krajíc tvrdého chleba
  • petržel
  • 200 ml vývaru
  • 200 ml světlého piva
  • sůl

Doba přípravy: 70 minut

Postup:
Očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli osmahneme na tuku. Zalijeme vývarem, vložíme omyté a nasekané porce králíka, osolíme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šávu vydusíme na tuk, přidáme nastrouhaný chléb a krátce osmahneme. Zalijeme pivem a dobře povaříme. Hotovou omáčku přecedíme na maso a ještě krátce společně povaříme.

Datum vydání: 02.02.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128