Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Pivní štrůdl

Úvod | Pivní recepty | Pivní vegetariáni | Pivní štrůdl

Pivní štrůdl

 Suroviny:

  • 2 lžíce octa
  • skořice
  • cukr
  • strouhané jablko
  • rozinky
  • oříšky
  • tuk na vymázání
  • 10 lžíc piva
  • 2 žloutky
  • 250 g tuku
  • 500 g hladké mouky

Doba přípravy: 30 minut

Postup:
Všechny přísady, hladkou mouku, tuk, žloutky, ocet a pivo, smícháme v nelepivé těsto. Necháme odpočinout a pak těsto rozdělíme na 4 díly.
Jablka oloupeme a nastrouháme.

Z každého dílu vyválíme plát, na který dáme nastrouhaná jablka, posypeme cukrem se skořicí, posypeme sekanými oříšky a dáme rozinky.
Pivní štrůdl zamotáme, dáme na vymazaný plech a pečeme dorůžova.

Datum vydání: 29.09.2007 | Autor: Vareni.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128