Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Kapr v pivu

Úvod | Pivní recepty | Rybí maso s pivem | Kapr v pivu

Kapr v pivu

Suroviny:

  • 4 porce kapra
  • sůl
  • 1 světlé pivo
  • cibule
  • hřebíček
  • bobkový list
  • pepř
  • máslo
  • 30 g hladké mouky

Doba přípravy: 30 minut

Postup:
Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do hrnce a zalijeme pivem. Přidáme oloupanou celou cibuli, koření a máslo utřené s moukou. Vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Uvařenou rybu opatrně vyjmeme děravou naběračkou, urovnáme na mísu, na kterou procedíme i omáčku. Posypeme pažitkou nebo tymiánem.

Datum vydání: 02.02.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128