Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Pivní kapr

Úvod | Pivní recepty | Rybí maso s pivem | Pivní kapr

Pivní kapr

Suroviny:

  • 4 porce kapra
  • půl láhve světlého piva
  • cibule
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • kmín
  • pažitka
  • citronová šťáva

Doba přípravy: 95 minut

Postup:
Porce kapra osolíme, opepříme a zakápneme pivem. Necháme asi hodinu odležet. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme kapra, zalijeme zbylým pivem, ochutíme kmínem a paprikou a dusíme doměkka. Na talíři zakápneme citronovou šťávou.

Datum vydání: 29.09.2007 | Autor: Victorie.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128