Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Fašírka v pivu

Úvod | Pivní recepty | Vepřové maso s pivem | Fašírka v pivu

Fašírka v pivu

Suroviny:

  • 700 g mletého masa
  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • vejce
  • česnek
  • cibule
  • strouhanka
  • 200 ml tmavého piva
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

Doba přípravy: 80 minut

Postup:
V míse smícháme mleté maso, nastrouhané tvarůžky, vejce, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli. Zředíme pivem, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou, aby vznikla kompaktní hmota. Mokrýma rukama vytvarujeme dvě až tři šišky, které dáme do pekáče. Podlijeme vodou a pečeme v troubě při střední teplotě asi hodinu. Podle potřeby podléváme výpekem.

Datum vydání: 21.01.2008 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128