Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Pivovarský řízek

Úvod | Pivní recepty | Vepřové maso s pivem | Pivovarský řízek

Pivovarský řízek

Suroviny:

  • 0,5 kg vepřového řízku
  • 1 vejce
  • 100 ml piva
  • 6 lžíc hladké mouky
  • hladká mouka na obalení
  • olej
  • 200 g brambor
  • česnek
  • majoránka
  • sůl

Doba přípravy: 45 minut

Postup:
Vepřové řízky naklepeme, okořeníme česnekovou solí a obalíme v hladké mouce.

Syrové brambory oloupeme, nastrouháme, okořeníme, smícháme s moukou, pivem a vejcem. Vše důkladně promícháme, ve hmotě obalíme připravené maso a smažíme v horkém oleji.

Pivovarský řízek podáváme se zeleninou.

Datum vydání: 28.09.2007 | Autor: Vareni.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128