Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Uzený bůček s povidlovo-pivní omáčkou

Úvod | Pivní recepty | Vepřové maso s pivem | Uzený bůček s povidlovo-pivní omáčkou

Uzený bůček s povidlovo-pivní omáčkou

Suroviny:

  • 600 g uzeného bůčku
  • 8 lžic švestkových povidel
  • 4 lžíce oleje
  • 100 ml 12° světlého ležáku
  • střik balsamikového octa
  • mletý pepř
  • sůl
  • 2 lžíce loupaných sekaných mandlí

Doba přípravy: 30 minut

Postup:
Výborně vyuzený bůček je důstojným partnerem povidlovo-pivní omáčce, stejně jako omáčka je nezbytným doplňkem grilovaných kousků voňavého masa.

Bůček naporcujeme a na grilu pozvolna pohřejeme.

Z výše uvedených ingrediencí vymícháme hladkou emulzi, přisypeme mandle a podáváme ke grilovanému masu.

Datum vydání: 17.04.2008 | Autor: ČT1 - Kluci v akci

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128