Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Vepřové maso v pivní omáčce

Úvod | Pivní recepty | Vepřové maso s pivem | Vepřové maso v pivní omáčce

Vepřové maso v pivní omáčce

Suroviny:

  • 600 g vepřové kýty
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • lžička mleté papriky
  • sůl
  • nové koření
  • bobkový list
  • 300 ml světlého piva
  • paprika
  • feferonky
  • rajče
  • 4 lžíce kysané smetany
  • 1 lžíce mouky

Doba přípravy: 60 minut

Postup:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku, proužky paprikového lusku a orestujeme. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme a přimícháme společně s feferonkou ke směsi. Zalijeme pivem, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Na závěr zahustíme kysanou smetanou s rozmíchanou moukou a ještě chvíli povaříme.

Datum vydání: 18.10.2007 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128