Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Vepřové s mrkví na pivu

Úvod | Pivní recepty | Vepřové maso s pivem | Vepřové s mrkví na pivu

Vepřové s mrkví na pivu

Suroviny:

  • 500 g vepřové plece
  • sůl
  • olej
  • cibule
  • 100 g mrkve
  • 150 ml světlého piva
  • 2 lžíce jíšky
  • lžička cukru
  • citrónová šťáva

Doba přípravy: 75 minut

Postup:
Na tuku zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme na menší kostky nakrájené maso, osolíme a orestujeme. Potom zalijeme asi 200 ml vody a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, přilijeme pivo a znovu dusíme, až je maso měkké. Šťávu zahustíme jíškou, povaříme a dochutíme cukrem a citrónem.

Datum vydání: 18.10.2007 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128