Zahájit svůj pivní nákup v e-shopu.Obchod.Svět-piva.cz


Vepřový bůček s pivní nádivkou

Úvod | Pivní recepty | Vepřové maso s pivem | Vepřový bůček s pivní nádivkou

Vepřový bůček s pivní nádivkou

Suroviny:

  • 400 g vepřového bůčku
  • 100 g mletého hovězího masa
  • mletá paprika
  • kmín
  • 100 ml světlého piva
  • chléb
  • točený salám
  • česnek
  • pažitka
  • sůl

Doba přípravy: 90 minut

Postup:
Vepřový bůček vykostíme a v mase vytvoříme kapsu. Mleté maso osolíme, smícháme s kořením a asi čtvrtinou piva, přidáme česnek, pažitku, nastrouhaný chléb a kostičky salámu. Touto směsí naplníme kapsu a pečlivě ji zašijeme. Bůček osolíme, vložíme na pekáč, podlijeme pivem a dáme péct. při pečení maso obracíme a podléváme výpekem, případně doléváme pivo.

Datum vydání: 28.09.2007 | Zdroj: Recepty-online.cz

Servis výčepního zařízení

Anketa

Jakou pivní lahev preferujete?






Celkem hlasů: 506

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek ze světa piva. Stačí vyplnit váš email:

Prodejna

Stránského 28,
616 00 Brno-Žabovřesky
  • Tel.: 606 606 713
  • Tel.: 606 391 128